Search
Generic filters

Kaldesystemer til fitness, sportssted og golfklub

Bedre service for gæster

Fitness, sportshaller, golfklubber

Hvorfor et kaldesystem til fitness og sportssteder?

Hos mange fitness-steder har personalet ofte flere forskellige opgaver, bl.a. oprydning, rengøring og/eller instruktørtime med gæsterne. Dette kan betyde at man tit må vente på betjening i receptionen.

Man kan derfor med fordel installere en simpel og elegant kaldeknap i receptionen, som medlemmer kan trykke på når man har brug for hjælp.

Alle sportshaller med en café, kan i de fleste tilfælde bruge et kaldesystem til gæster, der venter på mad.

Et gæstekald gør at cafeen, cafeteriet eller restauranten kan sætte retter på menukortet, som tager lidt længere tid at lave, men som f.eks. er mere populære blandt gæsterne. Det kan være alt lige fra en frisk burger til steak eller frisk fisk. Ofte er disse retter også en bedre indtægtskilde for restauranten.

Om det er en sportshal, fitness-sted, fodboldklub, bowlingbane, pool hal, eller f.eks. en golfklub, så kan alle steder bruge et kaldesystem med fordel.

Enten venter gæster på mad, eller også kan kaldesystemer bruges til at vente på en bane eller til at tilkalde service personale.

Kort sagt bedre service for sine gæster, giver bedre indtjening for alle uanset om man er;
Sportsklub, fitness steder, golfklub, bowlinghal, pool hal eller sågar svømmehal.

Kaldesystem til fitness Kaldesystem til golf  Kaldesystem til sporthal

Relaterede produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering med faste afdrag og fast lav rente
Fleksibelt
Betal kontant, over 6 måneder eller noget helt tredje. Vi har en løsning, der passer til dig.
helt enkelt
Et par få klik er alt hvad der skal til. Så kører resten af sig selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi er meget tilfredse med Discover Systems. De sørger for en diskret kommunikation mellem køkkenet og tjeneren, og ender dermed med at give gæsten en bedre oplevelse. Oveni er der fantastisk kundeservice.

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi bruger tjenerkald systemet til bedre kommunikation mellem køkken og gulv generelt.

vi ønskede at slippe af med den klassiske larm fra køkkenklokken og undgå unødvendige ture i køkkenet, så tjenerne kunne bruge mere tid hos gæsterne. Vi er meget tilfredse med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Med  Discover Systems gæstekald system, er det muligt at forenkle vores processer i vores restauranter og øge kundetilfredsheden.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig gardere os mod ventetid på hospitalet, for noget akut kan nemt opstå, og så vil der desværre være ventetid for vores patienter. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fået mulighed for at indføre det, vi kalder »nem ventetid«, så vores patienter i ventetiden kan få en større frihed og forhåbentlig et mere behageligt ophold.

vicedirektør Susanne Poulsen
Discover Systems Logo