Search
Generic filters

LEASE, LEJE ELLER KØBE DIT PAGER-SYSTEM EFTER BEHOV

Leasing eller leje efter behov for dit kaldesystem

Discover finance

DISCOVER FINANCE – FINANSER LET DIT PAGER-SYSTEM

Discover Systems råder over eget finansieringsselskab, Discover Finance ApS, og kan derfor tilbyde en række attraktive finansieringsmuligheder:

Kontant betaling eller ratebetaling
Du køber kontant, så betaler du hele kaldesystemet på én gang efter levering. Du har dog også mulighed for at dele betalingen op i maksimalt 6 lige store månedlige betalinger.

Vil du hellere leje systemet over en kortere periode eller lease med for købsret har vi også flere forskellige løsninger at tilbyde.

Pager

Sæsonleje
Du lejer pager-systemet med til en fast månedlig pris. Lejen betales kvartalsvis og løber over en aftale periode. Ved levering af systemet betales lejen for det første kvartal samt et depositum. Denne løsning kan med fordel anvendes i forretninger der har sæsonåbent eller hvis der f.eks. er et ønske om at spare lidt på personalet i en kortere periode.

Lejeaftale
Du lejer pager-systemet for en tidshorisont der ikke på forhånd er fastlagt. Ydelserne opkræves kvartalsvis med en binding på minimum et år. Ved levering af systemet betales et oprettelsesgebyr på kr. 495 samt et depositum og leje for første kvartal. Efter opsigelse af aftalen leveres systemet retur uden yderligere omkostninger og der hæftes således kun for eventuelle mangler eller skader på pager-systemet.

Leasingaftale over 2 eller 3 år med forkøbsret
Du tegner en leasingkontrakt på 2 eller 3 år med kvartalsvise betalinger. Ved levering af systemet betales et oprettelsesgebyr på kr. 495 samt et depositum og leje for første kvartal. Når leasingperioden efter 2 eller 3 år udløber er det muligt at købe systemet ud til en aftalt restkøbesum. Alternativt sendes systemet retur og der hæftes herved kun for eventuelle mangler eller skader på systemet.

Vi tilbyder således en bred vifte af finansieringsmuligheder på de forskellige typer af pager-systemer. Så lad os høre hvad dit behov er, og vi vil sammen finde bedste løsning for netop din forretning.

Pager system

Discover Systems Logo