Search
Generic filters

Et kaldesystem til hotellet

giver større overblik og effektiv betjening

Større overblik med et effektivt beskedsystem

Hotel

Pager system restaurant

Hvorfor et kaldesystem til hotel?

At styre et hotel i dagens travle miljø kan være en hektisk og kompleks opgave!

Der kan være store selskaber og konferencer, der skal styres, samtidig med at der er gæster i receptionen, restauranten og diverse mødelokaler. Måske endog på store områder.

De skal naturligvis alle have en god service, da det er af vital betydning for gæsternes tilfredshed og lyst til at returnere  til hotellet en anden gang.

En bedre og mere ensartet kommunikation mellem køkken og tjenerstab eller mellem reception/service personale og mødelokaler, vil automatisk give dine ansatte mere tid, mindske stress  og øge effektiviteten.

Tid der kan bruges på andre ting eller på at holde fokus på gæsterne.

En bedre og mere smidig arbejdsgang for tjenerstaben med færre løbeture frem og tilbage er til fordel for alle!

Med en personsøger til hotel kan du sikre en bedre og mere effektiv betjening af mange gæster på store områder.

Et kaldesystem til hotel vil lette arbejdsgangen for meget af dit personale. Og du vil opnå et bedre og mere målrettet samarbejde blandt personalet, via kollektive beskeder til en større stab.

Kaldesystemet kan installeres mange steder i hotellet; i køkkenet, i receptionen, i mødelokalerne, eller sågar hos serviceteknikerne, som dermed hurtigt og nemt kan tilkaldes. Til stor tilfredshed for alle!

Systemerne kan fås som enten et almindeligt tjenerkald / personsøger, eller som servicekald fra gæst til betjening. Feks kan man bruge en kaldeknap i reception eller bar, som ikke er konstant bemandet. Man kan også bruge en kaldeknap i møderum så gæsterne kan kalde på service uden at skulle løbe ud, og så servicefolk ikke behøver at opholde sig i umiddelbar nærhed af møderummet hele tiden.

 

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/

Relaterede produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering med faste afdrag og fast lav rente
Fleksibelt
Betal kontant, over 6 måneder eller noget helt tredje. Vi har en løsning, der passer til dig.
helt enkelt
Et par få klik er alt hvad der skal til. Så kører resten af sig selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi er meget tilfredse med Discover Systems. De sørger for en diskret kommunikation mellem køkkenet og tjeneren, og ender dermed med at give gæsten en bedre oplevelse. Oveni er der fantastisk kundeservice.

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi bruger tjenerkald systemet til bedre kommunikation mellem køkken og gulv generelt.

vi ønskede at slippe af med den klassiske larm fra køkkenklokken og undgå unødvendige ture i køkkenet, så tjenerne kunne bruge mere tid hos gæsterne. Vi er meget tilfredse med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Med  Discover Systems gæstekald system, er det muligt at forenkle vores processer i vores restauranter og øge kundetilfredsheden.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig gardere os mod ventetid på hospitalet, for noget akut kan nemt opstå, og så vil der desværre være ventetid for vores patienter. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fået mulighed for at indføre det, vi kalder »nem ventetid«, så vores patienter i ventetiden kan få en større frihed og forhåbentlig et mere behageligt ophold.

vicedirektør Susanne Poulsen
Discover Systems Logo