Search
Generic filters

Et kaldesystem til din restaurant

sparer tid og øger omsætning

Diskret kommunikation og større effektivitet

Restaurant & café

silent ordering system

Hvorfor vælge et kaldesystem til restaurant?

Ganske simpelt; Højere effektivitet, bedre kundeservice og øget omsætning samt fortjeneste!

Det er dét, et kaldesystem vil give din restaurant eller cafe. Uanset om du opererer i finere gastronomi, fastfood eller i cafeteria, vil der være mange fordele ved at bruge vores kaldesystemer.
Du slipper for skrattende højtalere, opråb eller displays, og får dermed en mere rolig og behagelig atmosfære i din restaurant eller café. Med et kaldesystem til restaurant er der ingen forvirring om gæsternes bestilling – alle får hvad de har bestilt.

Du kan vælge mellem et kaldesystem (pager system) der har fokus på kommunikation mellem gæster og personale (et gæstekald), eller kommunikation mellem personalet internt (et tjenerkald)

Fordelen ved et gæstekald er bedre kommunikation mellem køkken og gæsten. Med et gæstekald undgår du lange køer, og gør ventetiden mere behagelig for dine gæster.

Med et tjenerkald sikrer du en bedre og mere effektiv betjening af mange gæster på store områder. Du får en bedre og mere ensartet kommunikation fra køkken til tjenerstab. Og  tjenerstaben får bedre og mere smidige arbejdsgange med færre løbeture frem og tilbage. Dette giver et meget bedre arbejdsmiljø med mindre stress og mere tid til gæsterne.

Lige gyldigt hvad du vælger, får du hos os et kaldesystem / pager system der er nemt og hurtigt at installere. Og som naturligvis virker hver gang!

Et kaldesystem til gæster er perfekt til mange steder; Restaurant, café, cafeteria, bistro, brasserie, kantiner, fast-food sted, kiosk, madbod, kaffebar, foodtruck, food-court, street-food, burgerbar, pizzeria, bager, kro, bar, røgeri, pølsevogn, grillbar, take-away, spisested, værtshus, vandpibe cafe, gastro pub, sushi-restaurant eller isbod. Kort sagt overalt hvor gæster skal vente på mad eller bord.

Vi skræddersyr løsninger, der passer til din forretning og behov samt til et økonomisk grundlag, som giver dig den bedste løsning for ”return of investment”.

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

Relaterede produkter

Relaterede sager

Finansiering

Billigt
Vi kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering med faste afdrag og fast lav rente
Fleksibelt
Betal kontant, over 6 måneder eller noget helt tredje. Vi har en løsning, der passer til dig.
helt enkelt
Et par få klik er alt hvad der skal til. Så kører resten af sig selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi er meget tilfredse med Discover Systems. De sørger for en diskret kommunikation mellem køkkenet og tjeneren, og ender dermed med at give gæsten en bedre oplevelse. Oveni er der fantastisk kundeservice.

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi bruger tjenerkald systemet til bedre kommunikation mellem køkken og gulv generelt.

vi ønskede at slippe af med den klassiske larm fra køkkenklokken og undgå unødvendige ture i køkkenet, så tjenerne kunne bruge mere tid hos gæsterne. Vi er meget tilfredse med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Med  Discover Systems gæstekald system, er det muligt at forenkle vores processer i vores restauranter og øge kundetilfredsheden.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig gardere os mod ventetid på hospitalet, for noget akut kan nemt opstå, og så vil der desværre være ventetid for vores patienter. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fået mulighed for at indføre det, vi kalder »nem ventetid«, så vores patienter i ventetiden kan få en større frihed og forhåbentlig et mere behageligt ophold.

vicedirektør Susanne Poulsen
Discover Systems Logo