Personsøger
- Eget kommunikationsnetværk som giver effektiv kommunikation
- Robuste personsøger som f.eks. har metalklip til at kunne hænge i bælte
- Tekstbeskeder i pagerne
- Omgående og sikker kommunikation
- Simple og nemme at betjene personsøgersystemer
- Kan kombineres med f.eks. kaldeknapper og sensorer til f.eks. butik, omklædningsrum eller reception, eller toiletter
- Ingen SMS eller telefon takster
Staff Call hospital
Personsøger
Overalt hvor man vil tilkalde personer, service eller hjælp, kan et personsøgersystem være den nemmeste og billigste løsning.
Personsøgere er oprindeligt helt tilbage fra 1920’erne, hvor man i USA brugte disse til at kontakte og søge personer ved hjælp af en ”bipper”, der gav modtageren besked på at ringe til telefonnummeret på den, der havde ”bippet” personen. Dengang fandtes der ikke mobiltelefoner, og en personsøger var derfor til stor hjælp for større virksomheder, læger, værksteder, fritidsparker, offentlige kontorer og montører.
Pagerne, som disse bippere også blev kaldt, var baseret på envejskommunikation, og denne kommunikationsform bruges stadig i dagens personsøgere. Dog er disse personsøgere i dag mere avanceret en datidens pager, da man i dag har personsøgere med større display, og derfor har meget bedre mulighed for at sende større tekstbeskeder til pagerne, hvorved man kan undgå at skulle kalde afsenderen op for at spørge, hvad man vil.
Grundet mobiltelefonens indtog, bruges personsøgere i dag meget mere specialiseret, og der er et utal af steder, hvor disse er perfekte at bruge i stedet for en telefon. Når et personsøger system er installeret kører det på sin egen frekvens, og er derfor præcis og enkel i sin kommunikation, og er ikke gebyrpligtig. Desuden er det nemt at betjene, og et kald kan ofte gøres med et enkelt tryk på en sendecentral.
Det mest almindelige man kender er f.eks. et tjenerkald i en restaurant, som bruges for at sikre at maden til gæsten afhentes hurtigst muligt i køkkenet, så maden bliver serveret varm og frisk.
Personsøger i logistik og speditionsverden
Personsøgere bruges f.eks. også i logistik og speditionsverden, hvor man bruger dem til at kalde på ventende lastbiler, så lager personalet er fri for at løbe spidsrod mellem en flok ventende lastbiler ved lageret.
Personsøgere kan også bruges internt på en fabrik eller virksomhed, hvor personalet måske løber rundt på lager eller fabrikken, og man har behov for at tilkalde vedkommende til f.eks. en maskine der skal repareres, eller blot for at kommunikere til en gaffeltruckfører, at nu er en palle ved maskinen fyldt og må afhentes.
Personsøger på sygehuse
På sygehuse eller klinikker kan en personsøger bruges som personalekald som er mere effektivt og nemmere end at skulle kalde via en telefon. Ofte er normale mobilsignaler et problem på sygehuse grundet tykke mure og mange maskiner, eller SMS beskeder kan være timevis undervejs. Dette undgår men ved at bruge et system, som virker ved hvert kald, og som bruger en solid radiokommunikation, som en personsøger gør.
Personsøger som alarmkald
Det kan også tilsluttet følere så det f.eks. kan bruges som alarmkald. Et eksempel på dette kan være på et plejehjem, hvor en besked sendes til den vagthavende person at nu åbnes en dør eller vindue hos en af patienterne, som normalt ikke må gå ud af den dør eller åbne det specifikke vindue.
Nogen steder bruges det til at spare tid ved ikke at skulle til et bestemt sted så ofte. Man kan tilkoble en dørtæller, som giver besked til rengøringspersonale, når et bestemt antal personer har besøgt toilettet, og det nu er tid til rengøring. Så ved man præcist hvornår man skal gøre rent, og kan spare tid og ressourcer internt.
Personsøger fordele:
- Eget kommunikationsnetværk som giver effektiv kommunikation
- Robuste personsøger som f.eks. har metalklip til at kunne hænge i bælte.
- Tekstbeskeder i pagerne
- Omgående og sikker kommunikation
- Simple og nemme at betjene personsøgersystemer.
- Kan kombineres med f.eks. kaldeknapper og sensorer til f.eks. butik, omklædningsrum eller reception, eller toiletter.
- Ingen SMS eller telefon takster.
FAQ PERSONSØGER – TJENERKALD SYSTEM