Search
Generic filters

AARHUS TANDCENTER

AARHUS TANDCENTER

AARHUS TANDCENTER BRUGER MODERNE KALDEKNAPPER I DERES 4 KLINIKKER

Aarhus Tandcenter har klinikker i hhv. Aarhus, Højbjerg, Hasselager og Skejby har for nylig moderniseret deres klinikker med et moderne kaldesystem fra Discover Systems.

Her er tandlæge Michael Kristensen meget glad for de nye systemer. Førhen havde de en konventionel ringeklokke, som i mange tilfælde kunne være en irritation eller forvirrende, idet man der skulle vælge, hvilken tone klokken skulle udsende, alt efter hvem man kaldte på fra behandlingsrummene. Nogle gange kunne personalet ikke finde ud af, hvem det var der blev kaldt til behandlingsrummene. Ligesom lyden kunne være meget irriterende.

Med et dental kaldesystem fra Discover Systems, kan man nu fra alle behandlingsrum kalde på netop den person, man gerne vil have skal komme, og man behøver ikke at vide om personalet netop befinder sig i sterilrummet, receptionen eller f.eks. frokoststuen. Et kald fra behandlingsrummet, går direkte til en lille pager som hver personale har i l eller clipset på lommen. Pageren kan vibrere og/eller bippe, så modtagerne ved, der er et kald, og på pagerens display kan man se, hvilket behandlingsrum kalder. Nemt og effektivt, og alt er selvsagt trådløst og behøver ingen ’WIFI eller LAN, da det opererer på sin egen frekvens.

https://www.aarhustandcenter.dk/

Michael Kristensen udtaler;

Førhen havde vi konventionelle ringeklokker, hvilket kunne være larmende og forvirrende, da vi hele tiden skulle huske de forskellige toner. Lydene var også irriterende for vores klienter. Med det nye system er kommunikationen komplet klar og diskret i både vibration, tone samt beskeder på displayet i den lille pager.

Løsningen er også meget mere hygiejnisk, da knapper etc er meget letter at rengøre.

Knapperne har vi monteret på væggene, så det også er nemt at trykke på dem med albuen, hvilket jo også øger hygiejnen, så vi er megaglade for systemet og funktionerne

 

#kaldesystemer #tandlæge #klinikkald #trådløst #kaldeanlæg #tandlægeklinik #tandlægebranchen

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/

https://discoversystems.dk/pager-systemer-i-sundhedsvaesenet/

Discover Systems Logo