Search
Generic filters

Pager systemer i sundhedsvæsenet og Covid-19 vaccinations- og testcentre

er en væsentlig hjælp for personale og sikkerhed for borgeren

Pager systemer i sundhedsvæsenet

køsystem til klinikker

Patientkald i sundhedsvæsenet er en stor hjælp, hvor at patienter venter hver for sig

Covid-19 har skabt ventetider mange steder, og især ved steder som vaccinationscentre, kan der i perioder være lange ventekøer.

Pager systemer kan ikke kun betyde en behageligere ventetid for patienter, men også mindre stress for f.eks. vaccinationspersonalet. 

Dette er naturligvis ikke kun gavnligt i vaccinationscentre, men også hos mange andre typer klinikker eller lægepraksis. Også der kan man have fordel i et pager system, der gør at patienter kan vente flere steder, end blot i et overfyldt venteværelse. Nogle klinikker har endda mulighed for at patienter kan vente udenfor i et såkaldt friluftsventeværelse.

Pager systemet til patienter er nemt at bruge samt for patienter at forstå. Patienten får en  pager og kan vente i ro og mag, og kan blive kaldt ind, når det er deres tur.

Der er også pagere som kan fortælle patienten om at gå til et specifikt rum. I pagerne er et lille display som f.eks. kan sige ”gå til vaccinationsrum nr. 3”. Dette giver også logistikken i vaccinationscentre et bedre patientflow og giver ro og overblik for vaccinatører. 

Pagerne er selvsagt nemme at rengøre, og kan indstilles til enten at blinke, bippe eller vibrere.

Der er også andre pager systemer, som også i vaccinationscentre samt hos kliniker og lægepraksis giver bedre arbejdsflow. F.eks. et kaldeknap system installeret i behandlingsrum, som kan bruges til at tilkalde hurtig assistance, når der er behov for det.

I en lægeklinik kan lægen kalde på sygeplejerske, hvis han står med en patient, han ikke kan forlade og behøver assistance. Det samme i en tandlægeklinik eller andre behandlingsklinikker.

Discover Systems har også i Dubai f.eks. leveret et kaldeknap system hvor COVID-19 vaccine kan tilkaldes til de forskellige vaccinerum, når man er ved at løbe tør.

Pfizer call button

Har kan hvert vaccinationsværelse fortælle en assistent, at man skal komme med enten en Pfizer eller Astra vaccine, hvis de i vaccinationsrummene er ved at løbe tør. Dette giver naturligvis også de bedste betingelser for arbejdsflow, samt at vaccinen leveres frisk og kan opbevares på køl længst muligt.

Dette bruges også i kviktest centre, hvor personalet fra hver enhed kan kalde på assistance ved hjælp af et klik på en knap, eller laboratoriet, som checker testen kan give hurtig besked til tester, hvis der har været en smittet. Har der været en positiv Covid-19 test, skal hele enheden rengøres grundigt, og alt udstyr skiftes. Dette er en enorm tidsbesparelse for alle involverede i et kviktest center.

 COVID-19 har generelt givet verden et nyt syn på tid, og især på ikke at spilde tid på at vente. Pager systemer hjælper til at gøre tid mere effektivt, så både personale i sundhedsvæsenet ,samt patienter får en behageligere ventetid, samt formindsker spildtid.

Kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan gøre din klinik, lægepraksis eller tandlægeklinik mere effektiv og behageligt.

https://discoversystems.dk/produkt/patientkald/ 

call button and pager for hospitals

Discover Systems Logo