Search
Generic filters

VENTE HOS DYRLÆGEN

VENTE HOS DYRLÆGEN

At vente med sit kæledyr hos dyrlægen kan være forbundet med problemer, da dyr ligesom mennesker ikke altid kommer overens med hinanden.

Dyr har ligesom mennesker forskellige temperamenter, og når de er hos dyrlægen, så kan der opstå konflikter imellem dem. Det være sig hunde af forskellige racer eller f.eks. hund og kat sammen.

Hos Odder Dyreklinik har man tidsbestilling, men også akutte patienter som ikke har aftalt tid. Vi prøver at undgå, at for mange dyr er sammen på samme tid i deres reception og venteværelse.  Dette mindsker risikoen ved bl.a smitsomme sygdomme også.

Dyrlæge pager              Odder Dyreklinik

Stressede dyr kan blive i bilen, så man stresser dem mindst muligt, og lade dem gå direkte ind i konsultationsrummet.

En løsning på disse problemer hedder et pager system, hvor dyrets ejer får en pager ved indtjekning, og som derefter har mulighed for at gå udenfor i kortere eller længere tid. Når det er patientens tur, kan dyrlægen ganske enkelt ved tryk på en knap kalde på patientens ejer, som får et blink eller vibration i pageren, som fortæller, at man skal gå til modtagelse eller direkte i behandlingsrummet.

Jan Birch fra Odder Dyreklinik udtaler;

”Mange dyr er stressede når de kommer til en klinik. Ikke kun fordi de har en sygdom eller er kommet til skade, men dyrene kan også blive stressede af blot at skulle være sammen med andre dyr.

Med et pager system fra Discover Systems kan vi afbøde dette ved at patienter nu kan vente udenfor. Det er meget nemt og behageligt for alle”

hund med pager

Discover Systems Logo