Search
Generic filters

Shopping centre -

bliver mere og mere udbredte og populære

Shopping centre bliver mere og mere udbredte og populære

Det er klart at i nordlige lande med kolde vintre, så vil et shopping center være et populært sted at handle om vinteren. Dog er der, med den øgede globale opvarmning, også en øget tendens til at varmere himmelstrøg, gerne handler i et dejligt afkølet shopping center.

Mange shopping centre har food-courts, og gæster kan godt lide at få mad i rolige omgivelser som den perfekte afslutning på en tur i shoppingcenteret.

Et gæstekald pager system er den perfekte service for mange restauranter i disse centre, da det gør at gæsterne ikke skal stå i kø foran restauranten, men kan sætte sig roligt hen og vente på at få maden. Og hvis de har fået deres drikkevarer først, er der god chance for at restauranten kan lave meromsætning på dette, da der er chance for at gæster bestiller mere når de henter maden.

Systemet er nemt at betjene og let at forstå for gæsterne. Gæsterne får udleveret en pager, og kan sætte sig ved et bord og vente på at blive kaldt når maden er klar. Derved bliver gæsterne heller ikke stressede som de kan blive hvis de får maden med det samme, og så skal rende rundt for at finde et ledigt bord mens de ved at deres mad bliver kold. Med et gæstekald system bliver alting mere roligt og effektivt til fordel for både gæster og restauranten.

Ikke at skulle kikke på lange madkøer og gæster der er utålmodige, er også noget personalet værdsætter og meget mindre stressende i de travle timer på dagen.

Nogle steder har navne-eller nummeropkald, som også kan være kilde til fejl og stress. Hvis ikke gæsten hører det, eller misforstår opkaldet kan dette være en irritation for alle. Ligeledes slipper man med et gæstekald for den støj som opkald giver.

Men det er ikke kun restauranter i shopping centre som har fordel af et kaldesystem.

Ofte finder man mange andre aktiviteter i disse centre, så som legeland eller f.eks. bowlingbaner. Her kan man bruge pager systemer til at forbedre servicen hvis der er ventetid på en bane eller en aktivitet. Det kunne jo være at i legeland havde maksimum på antal besøgende, og man derved fik ventetid på at komme ind. Alle ved det ikke er let at vente med børn som hurtigt bliver utålmodige, så at man kan gå lidt rundt mens man venter vil være en stor lettelse for forældre, og legeland mister ikke kunder som evt, ville være utålmodige.

Ved bowlingbanerne kan man installere en kaldeknap som sender signal til en service medarbejder, hvis f.eks. der er problem med banen, eller der ønskes anden hjælp.

I både legeland og bowlingbaner kan det også være at man serverer mad, og så er et gæstekald system her også perfekt som redskab for personale og til glæde for gæster.

Butikker i shoppingcentre er også steder hvor der med fordel kan bruges pager systemer. Eksempelvis så kan man have begrænsning i hvor mange kunder man må have i butikken ad gangen. Ingen butikker ønsker at sende kunder væk, så et kundekald system er det perfekte for at holde på kunderne, og for at undgå der er kø foran butikken. Kø er jo ofte noget der skræmmer kunder væk.

Et pager system kan også bruges i omklædningsrum hvor man installerer en kaldeknap. Derved kan kunderne kalde på assistance fra rummet, og behøver ikke at forlade det. Ofte drejer det sig om at få et stykke tøj i en anden størrelse, og det kan være til irritation for kunder at skulle skifte blot for at gå ud i butikken og beder om en anden størrelse.

Pager- og kaldesystemer er udsøgt service til sine kunder, som gør at de kommer igen og igen.

https://discoversystems.dk/produkt/kunde-kaldesystem/

Discover Systems Logo