Search
Generic filters

Markedshallen Aarhus Ø Nicolinehus

Markedshallen Aarhus Ø Nicolinehus

Markedshallen Nicolinehus er et mangfoldigt gastronomisk mødested i Aarhus Ø. Stedet åbnede i februar i år, og har åbent både til frokost og aften.

Markedshallen byder på både lokale og internationale smage hos de i alt 14 forskellige mad- og drikkeaktører. Dette tæller alt fra bager til bar samt selvsagt madaktørerne.

Stedet byder på både mad og drikke af ethvert art, ligesom underholdning af f.eks. DJ’s hver weekend.

Madstederne bruger Discover Systems pager systemer, og især i sådan en mad hal, hvor folk skal hente mad fra en eller flere boder og drikkevarer fra et andet, giver Discover Systems’ Silent Ordering System  (gæstekald) masser af mening.

Markedshallen Nicolinehus

Gæsten kan gå til en bod og bestille sin mad. Gæsten får sin brik/pager og kan nu finde et sted at sidde, eller gå til en af de to barer for at hente sine drikkevarer. Om man er ene eller som familie, kan man således sætte sig hen og begynde at hygge sig, i stedet for at skulle stå i kø foran boderne.

For madboden har det også den fordel, at gæster ikke står og troner foran boden, så personalet bliver stresset over en kø. Nu kan de i stedet koncentrere sig om at lave den lækre mad.

Jonas Kring, som er Kommerciel Direktør i Markedshallen Nicolinehus, siger

”jeg synes det er en kæmpe hjælp og optimering for boderne. Efter madbestilling er gæster straks i gang med at hygge sig, uanset om de skal have mad og drikke fra en eller flere boder, så det er til fordel både for dem og madaktørerne”

Du kan se mere on Madhallen Nicolinehus her; https://www.nicolinehus.dk/

Silent Ordering System gæstekald;  https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

Discover Systems Logo