Search
Generic filters

FAQ SILENT ORDERING SYSTEM GÆSTEKALD SYSTEM

FAQ SILENT ORDERING SYSTEM GÆSTEKALD SYSTEM

Hvad er rækkevidde -> Rækkevidde fra hovedsender til pager er ca. 150- 250 meter i fri luft, men kan udvides med repeater som giver yderlige samme afstand per repeater. Afstande er altid afhængig af hvor system er og hvad der er nær ved, men så at sige kan alle bygninger dækkes. Et eksempel er at vi dækker 36.000 m2 i Ikea Berlin, som gøres med ganske få repeaters.

Hvordan får jeg integration til kassen -> Kontakt din kasseforhandler. Vi har integration til en lang række softwares så som; Vectron, Schultes, Hypersoft, TCPos, Micros/Oracle, Gastronovi, PC-Cash, Mem-O-Matic, Qudini, Hoga-Data, USC-r-Keeper, Centara, Flexybox, WinPos, Untill, NCR blot for at nævne nogle. Ved en integration kan pagere kaldes fra feks kassen eller et KDS system (Kitchen Display System)

Hvor tit skal jeg have skiftet batteri i pagerene-> Afhængig af hvor meget systemet bruges dagligt, men alt imellem 6-18 mdr. Tilmeld dig vores servicesystem, og vi skal nok tage os af det så du 24/7/365 har et 100% fungerende system og ingen nedetid.

Hvor lang levetid har et kaldesystem -> Selvsagt svært at bedømme, da det afhænger af brug og hvor det dagligt bruges, men vi har masser af eksempler på at vores systemer efter 10-12 års brug stadig bruges hver dag samme steder.

Hvordan får jeg pager nummer på bon -> Har man et af de softwares som vi er integreret i kan man enten få en barcode på pager som skannes når pager udleveres, hvorved pager nummer sammenholdes med ordren i kassen. Mange softwares har også en dedikeret knap i kassen hvor man kan trykke pager nummer ind hvorved pager nummer så fremkommer på kasse- og bestillingsbon. Der er også stadig mange restauranter hvor man manuelt skriver nr på den seddel der går i køkkenet for produktion.

Hvad gør jeg hvis system ikke virker -> Så kontakter man os:

DK +45 7022 0056
S    +46 4029 3200
DE +49 40 300 662 20

Eller på [email protected]

Eller den forhandler som har leveret systemet.

Kan jeg få brikker med en anden lyd -> Ja der er forskellige muligheder at få forskellige niveauer af lyde, samt frekvensen af feks lyd, blink og vibration. Lige som vi har forskellige farver af brikker; blå, rød, brun, sort, klar.

Hvad skal jeg gøre for at få service -> Kontakt blot os eller din forhandler.

Hvad koster det -> Der er ikke ”one size fits all” i sådanne pager systemer. Alt afhænger af hvor stort lokalet er, afstande, antal borde, antal gæster per dag etc etc. så det er individuelt, så kontakt os for råd og vejledning og en god pris inden du beslutter dig. Fordel er at hvis du er i tvivl om antal kaldebrikker, kan du starte med lavest mulige antal, og senere opruste hvis nødvendigt.

Et system tilpasset behov koster i mange tilfælde ikke mere end en kop kaffe per dag, og vi har masser af fleksible løsninger til betaling af dit køb eller leje!

Jeg er bange for at miste kaldebrikker ->Det er en generel bekymring, men der er ingen grund til. Det er meget enkelt at hvis dine gæster venter på mad, så skal de jo først aflevere deres kaldebrik før de får mad. De har jo betalt for maden, så de skal nok henvende sig for at få den. Får man ingen brik tilbage får kunden ingen mad eller service.

Hvor meget larmer brikkerne-> 77 dB. Vi kalder netop produktet for Silent Ordering System, da det er vigtigt at lyden ikke er for høj. Netop støjniveauet i en restaurant eller andre steder kan i mange tilfælde være et generelt problem, og vi ønsker ikke at vores system skal øge dette yderligere. Derfor anbefaler vi ofte vores kunder at have den lavest mulige lyd (som jo også en meget mere behageligt end hvis en medarbejder skal skrige efter kunden gennem restauranten!)

Rengøring->Rengøring foretages med en hårdt opvredet klud, som du også kan rengøre hylster og tastatur med. Brug varmt vand og lidt sulfo til at opvride kluden i. Delene fra Silent Ordering Systemet må under ingen omstændigheder udsættes for flydende væske.

Alternativt kan man benytte desinfektionsservietter med isopropylalkohol, eller komme isopropylalkohol på en opvredet klud og tørre brikkerne af.

Kan systemet forstyrre andre systemer så som radio, TV, internet etc? Nej det kan det ikke. Systemet er på en lovlig frekvens samt har sin egen underfrekvens, så forstyrrelser forekommer ikke.

Kan man lease/leje systemet -> Ja der er mange muligheder for både at leje og lease samt købe system med fleksible betalingsbetingelser. Kontakt os for at høre nærmere

TILBAGE TIL SILENT ORDERING SYSTEM – GÆSTEKALD

Discover Systems Logo