Search
Generic filters

Er din restaurant mobilvenlig?

Er din restaurant mobilvenlig?

Der er en stor chance for, at dine kunder har fundet netop din restaurant, café eller bar på grund af deres smartphone. At de har googlet caféer i deres nærområde, at de har set andres Instagram-billeder eller anbefalinger af maden, der serveres. Eller at de blot tilfældigt er faldet over et særligt tilbud på Facebook.

Derfor er det vigtigt, at din café har en velovervejet online tilstedeværelse. At du holder øje med, hvad dine kunder skriver om den mad, service og de faciliteter, du tilbyder. Og at du selvfølgelig annoncerer direkte til dit publikum via sociale medier og andre relevante kanaler.

Smartphones har på få år forandret og overtaget verden. Det er nok ikke usædvanligt, at dine kunder sidder og klikker på deres smartphones, mens de drikker kaffe eller spiser deres mad. Tiden hvor man nød en kop kaffe i stilhed uden distraktioner, er forbi. Og det er både godt og skidt for din forretning.

Dels har det aldrig været nemmere for dine kunder at videreanbefale din café. Hvis de oplever god service, god mad og nyder deres omgivelser, knipser de hurtigt et billede og deler det på Instagram, hvor alle i deres netværk kan læse om deres oplevelse.

unge mennesker checker qr kode

Men sommetider kan smartphonen også konkurrere med tiden, der bliver brugt på din café. Fordi smartphonen er så vigtig for det moderne menneske – og i særdeleshed den yngre generation – kan et lavt batteriniveau sagtens være grund til at forlade restauranten tidligt.

Vidste du f.eks., at 87 % af de såkaldte millennials aldrig lader deres telefon ude af syne? Og at 46 % af alle smartphone-brugere i 2015 erklærede sig enig i, at ”de aldrig kunne leve uden deres smartphone”?

Hvis dine kunder ikke ønsker at være på din café uden deres smartphone ved deres side, kan du komme deres lave batteriprocent i forkøbet og tilbyde gratis opladning af deres telefoner. På den måde yder du både god service, der vil blive husket – og holder på dine kunder lidt længere.

Vil du også gerne gøre din café mere mobilvenlig? Læs mere om vores opladersystem Free of Charge her:   https://discoversystems.dk/produkt/telefon-opladning-systemer/

 

Discover Systems Logo