Search
Generic filters

Cateringmesse Nord 2023

Cateringmesse Nord 2023

Cateringmesse Nord d. 1 marts 2023 er Nordjyllands største fødevaremesse, og Discover Systems udstiller med vores professionelle kaldesystemer.

https://cateringmessenord.dk/

Kom og se vores pager systemer som er en hjælp til at bekæmpe din restaurant eller hotels personalemangel samt stigende omkostninger.

GÆSTEKALD – Gæstekald pager bruges især i selvbetjeningsrestauranter, og kan ofte have en integration til POS systemer, så man kan kalde fra kassen eller fra sit KDS system i køkkenet.

Se også vores løsninger som kan bruges sammen med selvbetjeningskiosker.

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

GÆSTE LOKALISERING – Find gæsten ved det bord de har sat sig.  Så behøver tjener ikke at rende forvirret rundt, eller skrige efter gæsten.

https://discoversystems.dk/produkt/gaeste-lokaliseringssystem-bordfinding/

 

ORDER@TABLE – Skan – Order – Betal. Gæste skanner en QR kode ved bordet og kan bestille fra menu samt betale. Nemt og effektivt for både restaurantpersonale samt gæsten.

Order@Table kan også bruges som app til at hotelgæster kan bestille roomservice.

https://discoversystems.dk/produkt/gaeste-lokaliseringssystem-bordfinding/

 

TJENERKALD – Effektivt værktøj til serverings- og køkkenpersonalet. Bedre intern kommunikation, og serveringspersonalet har mere tid til gæsten og til at lave mersalg.

https://discoversystems.dk/produkt/tjenerkald/

 

KNAPKALD – Kan bruges overalt hvor man vil kalde på personale. Et enkelt tryk på en knap og en besked sendes straks til en pager.

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/

 

POWERBANK – Er din restaurant mobilvenlig ? Hold på restaurantens eller cafeens gæster længere ved at yde den rigtige service. Dette betyder også mere omsætning.

https://discoversystems.dk/produkt/telefon-opladning-systemer/

uanset om du er restaurant, cafe eller hotel har vi løsningen til at i kan blive mere effektive samt spare omkostninger. Besøg os på stand 176 i Gigantium, eller kontakt os for rådgivning.

http://www.discoversystems.dk

Discover Systems Logo