ORDERCUBE – EN LYSENDE VEJ FOR SERVERINGSPERSONALET
Hvem har ikke prøvet at sidde i en restaurant og forgæves prøvet på at få tjenerens opmærksomhed, når man vil bestille mere eller bede om regningen.
Det er ofte her, hvor restauranter desværre efterlader deres gæster med et negativt sidste indtryk – også selvom aftenen er gået godt og serveringen har været rigtig fin.
Det er et kendt begreb i restaurantbranchen, at fra det øjeblik gæsten kommer ind og sidder ved bordet, så er opmærksomheden helt i top. Man får sit spisekort, man bestiller, maden kommer og alle er glade. Herefter er tjenerens interesse ikke helt så stor, da gæsten jo har fået sin mad.
Det er dog i denne periode, efter at maden er serveret, der er den optimale mulighed for mersalg, samt at give gæsterne den perfekte service og restaurantoplevelse.
Ordercube er et produkt skabt netop til at give restauranten mersalg, spare tid for tjenere samt øge servicen overfor gæsterne.
Produktet fungerer i alt sin enkelthed på en lysende firkant. Tjeneren kan på afstand se, at der er nogen, der ønsker service eller fx vil betale. Når gæsten trykker på service eller betalingsknappen, så skifter den firkantede lampe farve og tjeneren bliver tilkaldt på denne måde. ”Kaldet” kan endvidere også ses på den tilhørende tablet, smartphone eller tjeneres smartwatch, hvis de har et sådan tilknyttet.
Ordercube er også så meget mere end det. Det er også bordplansværktøj, for ikke at tale om det er et elektrisk stearinlys, som giver hygge til gæsterne.
Ordercube er udstyret med reservationsfunktion, ligesom den har en indbygget funktion der forhindrer tyveri.
Det er også et statistik- og managementværktøj, idet den kan oplyse gennemsnitlig ventetid samt andre data, som er relevante for ledelsen.
Eksterne apps, så som digitale menuer, online bestillinger eller håndfri betaling kan integreres i Ordercube. Mulighederne er mangfoldige.
Hvad er det gæster og personale får ved at implementere Ordercube? Ja, studier viser at:
- 80% mindre ventetid for gæster
- 40% mere i drikkepenge til tjenere grundet glade gæster
- 19% mere profit til restauranten
- 15% mindre personaleomkostninger
- Sparer stearinlys omkostninger.
- Øget medarbejdertilfredshed
- Øget bordomsætning – flere gæster per bord
Så der er vel ikke så meget at vente på?
Kontakt os for en demonstration og snak om netop din restaurants behov.
Vi har mere end 20 års erfaring med at hjælpe restauranter med at effektivisere deres arbejdsgange og service. Vi har også løsningen til dig
www.discoversystems.dk – [email protected] – Tlf. 70 22 00 56