Opgrader din tjener til at være tjener
For mange restauranter, caféer og hoteller er disse Corona tider både svære og udfordrende.
Nogle restauranter ser en stor nedgang i indtjening, og andre har måske haft meget at lave samt ekstra arbejde, da man skal lave sine arbejdsrutiner og vaner om grundet forskellige restriktioner.
Der er derfor ekstra fokus på både top og bundlinje disse dage, men man skal heller ikke glemme at der er andre vigtige ting ind imellem dette; Servicen! Netop servicen gør jo at kunderne kommer igen og igen både under og efter denne Covid-19 tid.
Et godt solidt tjenerkald klarer både at forbedre toplinje samt bundlinje, og betyder at tjenerne kan bruge mere tid på servicen.
Udover at det også vil glæde køkkenpersonalet, at kommunikationen mellem kok og tjener bliver strømlinet, effektiv og rolig, så giver det restauranten mulighed for at spare ressourcer i form af f.eks. food runners (også kaldet madløbere), som så ikke er nødvendige, hvis tjeneren gøres mere effektiv.
Endvidere, hvis tjener har mere tid grundet effektivitet mellem køkken og tjener, ja så har de også mere tid til at lave mersalg. Et ekstra salg af blot et par kopper kaffe eller ekstra glas vin om dagen, vil kunne betale et godt solidt tjenerkald.
Mange spisesteder fokuserer meget på at få bestillingen hurtigt ud i køkkenet, men faktisk er det for gæsterne næsten mere vigtigt, at maden kommer hurtigt ud af køkkenet og frem til gæsten. Derved får gæsten sin mad frisklavet og varm, og man kan undgå situationer, hvor gæsten klager over kold mad.
Et tjenerkald giver netop den effekt, at maden kommer hurtigt frem til gæsten, og gør at servicen er i top samtidigt med, at både køkkenpersonale og tjenere sparer tid og frustration.
Som i mange andre ting, så er et tjenerkald ikke bare et tjenerkald. Det kommer i mange typer og kvaliteter. Personer, der arbejder i en restaurant, ved også, at det på mange måder er et hårdt miljø som slider på materialer, og som er udsat for fugt, fedt og mulighed for at støde på bordkanter , døre etc.
Derfor er det er vigtigt at vælge et tjenerkald af god kvalitet. JTECH’s rugged pager er meget solidt i både kaldestation, samt pageren som tjeneren bærer i f.eks. bælte eller lomme. Pageren har ud over et solidt plastmateriale også en meget holdbar metalklip, der betyder, at den kan bæres i bæltet igen og igen uden at brække af. Bedre fås det ikke.
Hver restaurant, og kokke og tjenere har forskellige arbejdsflow og afstand mellem køkken og tjenere er også forskellig, men ofte er løsningen med et tjenerkald bare plug-and-play, da det er let at bruge og forstå.
Spørg os dog for rådgivning. 20 års erfaring i Horeca segmentet betyder, at vi også finder det rette tjenerkald system til netop din restaurant til stor glæde for indtjeningen, samt gæster og personale.