Search
Generic filters

6 grunde til man stadig bruger pager systemer og ikke mobiltelefoner

6 grunde til man stadig bruger pager systemer og ikke mobiltelefoner

6 grunde til man stadig bruger pager systemer og ikke mobiltelefoner
Mange mennesker spørger stadig om man ikke bare kan bruge mobiltelefoner i stedet for pagere, men her er mange grunde til at pagere
(også kaldet buzzer, bipper eller personsøger) er bedre i mange situationer.

Sikker og pålidelig kommunikation
Pagere er ikke afhængige af f.eks. mobilt netværk eller wi-fi, men har helt deres egen kommunikationskanal. Derfor er pager systemer en mere pålidelig form for kommunikation hvis f.eks. wifi eller telefon netværk svigter. Afgørende steder for at have en pålidelig kommunikation er f.eks sygehuse, sikkerhedsfirmaer, klinikker, beredskaber etc.

Billig i køb og brug
I forhold til at give sine patienter eller kunder en mobiltelefon for at kalde på dem, er pagerne væsentligt billigere. Ligeledes er der ingen SMS afgifter eller telefonabonnement, som ofte jo er dyre nok.

Holdbare og robuste
Pagerne og personsøgere er robuste og bygget til brug i mange hårde miljøer. En mobiltelefon er væsentlig mere skrøbelig, ikke mindst pga. glas overfladen.

Nem teknologi
Pagere har været lavet siden 1950’erne (og ofte kaldet buzzers, beepers), og er derfor en teknologi der er udviklet over mange år. Mange vil måske kalde det en gammel teknologi, men det er netop de mange år der har gjort at teknologien ikke har samme fejl som mobiltelefoner. Pager er nemme at bruge og installere, og kræver kun meget lidt, eller næsten ingen træning.

Diskret og kraftfuld
Et af de steder hvor pagerne ofte er i brug er som tjenerkald. Der sidder pagerne ofte bag i bæltet eller i lommen hos serveringspersonalet som bare får en diskret vibration når de skal hente maden i køkkenet, eller skal kaldes til baren etc. En mobil telefon der i samme omfang skal vibrere hele dagen vil meget hurtigt løbe tom for batteri, hvilket ikke sker for en pager da denne er bygget til netop dette.

Dette er f.eks også vigtigt hvis de bruges som personsøgere i klinikker eller på sygehuse etc, at man kan sætte pagere til kun at vibrere, og at de ikke behøves at ringe eller sende anden form for larm.

Mange muligheder
Pager systemer har ofte en åben protokol som gør det er nemt for andre systemer at integrere. Dette kan være POS systemer, eller ventetid systemer på lagre der vil kalde på lastbiler, eller patientsystemer i klinikken eller på sygehuset, hvor man så fra sit eksisterende system kan kalde på pagerene.

Der findes dog også separate softwares der kan gøre dette, hvis man ikke vil højes med en standard kaldeterminal.

Pager systemerne har også mulighed for at lave gruppekald, hvilket vil sige at man kan kalde på flere personer samtidigt. Det kan f.eks. være en kok der gerne vil give en besked til hele serveringspersonalet, eller en leder af et beredskabsteam som gerne vil have at all skal komme til samme sted. Mulighederne er mangfoldige.

 

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

 

 

 

 

 

Discover Systems Logo