Search
Generic filters

SYSTEMKØB OG DISCOVER SYSTEMS SAMARBEJDER

SYSTEMKØB OG DISCOVER SYSTEMS SAMARBEJDER

Der er nok at tænke på, hvis man har en restaurant, cafe eller hotel. Især i disse tider, hvor stigende råvarepriser presser ens indkøb, ligesom hele branchen har personalemangel på kokke, tjenere og andet service personale.

Det er derfor til hjælp for Systemkøbs kunder, at man nu kan købe Discover Systems kalde- og pager systemer gennem Systemkøbs indkøbssamarbejde.

Systemkøb består af fødevaregrossisterne AB Catering, BC Catering samt Inco Cash & Carry. Medlemskabet af Systemkøb er gratis og giver medlemmerne adgang til en række rabatter på indkøb og ydelser. Kort sagt, så sikrer Systemkøb at foodservicebranchen får billigere indkøb, bedre vilkår samt redskaber til at vækste og det er netop der, at samarbejdet mellem Systemkøb og Discover Systems giver værdi i dag, for restauranter og hoteller med en vanskelig dagligdag.

Discover Systems udvikler, leverer effektive og enkle pager løsninger, der hjælper vores restauranter og hoteller med at organisere og tilrettelægge deres arbejdsrutiner – til fordel for deres forretning og deres kunder, som f.eks. gæstekald eller tjenerkald systemer:

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

https://discoversystems.dk/produkt/tjenerkald/ 

Pager systemer kan bruges overalt i cafeer, cafeterier, restauranter, grillbarer, fastfood kæder, bagerier, diskoteker, hoteller, detailforretninger, lager og logistik-steder samt hospitaler og er som personale, der altid er klar til at arbejde.

Kontakt Systemkøb for mere information www.systemkob.dk

Discover Systems Logo