Search
Generic filters

Ny bestyrelsesformand

Ny bestyrelsesformand

Discover Systems A/S er glad for at kunne introducere Kristian Skriver Laustsen som ny bestyrelsesformand.

Kristian Skriver Laustsen bringer masser af erfaring til bestyrelsen fra forskellige stillinger som adm. direktør såvel som fra andet bestyrelsesarbejde.

Jeg ser meget frem til samarbejdet med ejer Peder Jørgensen og den øvrige bestyrelse. Discover Systems er en spændende virksomhed i konstant udvikling. Kerneforretningen udspringer af leverancen af pagersystemer til restauranter og hoteller, men udvikler sig mere og mere mod andre segmenter.

Ligesom resten af teamet er jeg overbevist om at pagersystemer kan bruges i et utal af brancher lige fra sygehuse/klinikker til logistik og detailhandel. Jeg glæder mig til at hjælpe til med den fortsatte udvikling af både virksomheden og strategien” udtaler Kristian Skriver Laustsen.

Samtidigt siger Discover Systems A/S farvel til deres mangeårige bestyrelsesformand Advokat Bo Tverskov fra Tverskov & Partnere.

Bo har været i vores bestyrelse næsten lige så længe som vi har eksisteret. Vi er taknemlige for hans store indsats og hjælp til vores udvikling over alle årene, og vi er glade for at Tverskov og Partnere og Bo fortsat er vores rådgiver i juridiske spørgsmål” siger ejer Peder Jørgensen.

Kristian Skriver Lausten

Discover Systems Logo