Search
Generic filters

NETOP PÅ MESSER OG MØDER

ER DET VIGTIGT AT SPARE TID!

NETOP PÅ MESSER OG MØDER ER DET VIGTIGT AT SPARE TID!

Møder og messer er koncentreret tid, og er altid en tidsbegrænset situation.

Det derfor vigtigt at tiden udnyttes optimalt og at spildtid undgås.

Møder foregår alle steder fra mødelokaler i firmaer til møderum på hoteller eller i konferencesteder, og her er det ligeledes vigtigt at mødedeltagerne har fokus på dee eller det emne mand mødes om, og ikke forstyrres af mange andre ting. Forstyrrelser kan være hvis teknikken/AV ikke fungerer, eller hvis man f.eks. vil have noget forplejning eller andre ting. Skal mødedeltagerne rende ud for at finde en service medarbejder eller tjener, er dette uproduktivt og tidsspilde.

Sådanne situationer klares med et nemt og brugervenligt kaldesystem i form af et knapsystem som installeret i mødelokalet. Derved kan mødedeltagerne blot ved hjælp af et tryk på en knap kalde på netop den assistance der er brug for. Dette uden at skulle forlade mødet. Nemt og enkelt og tidsbesparende.

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/ 

Når man udstiller på en messe, er der ofte megen spildtid på stande med at finde den person som en kunde gerne vil tale med. Ofte er der en check-in/servicedisk eller reception på de store stande, og her henvender man sig så for at tale med en bestemt person. Nogle gange uden fast aftale andre gange har man måske en specifik termin.

Men det oplevers gang efter gang både at kunden må stå og vente i lang tid inden den pågældende person/sælger er fundet, Det kan være at receptions personalet løber ud for at finde ham. Det kan være at man ringer ham på hans mobil. Det kan være man har et kaldeanlæg som efterlyser ham over højtaler. I alle tilfældene er der usikkerhed om hvor hurtigt man kan finde personen, da han kan være løbet lidt rundt i nærheden af standen, eller er i baglokalet, har sin telefon på lydløs eller generelt ikke kan høre den grundet støjniveauet.

Der er mange faktorer der spiller ind, og generelt for disse situationer er at der spildes oceaner af tid for ikke kun salgspersonale, men også for servicepersonalet og ikke mindst for kunderne der besøger standen. Og netop en messe er en koncentreret situation, og som koster mange penge at deltage i, så det er af vital betydning at salgspersonalet er effektivt, og at kunderne er tilfredse og føler sig velkommen og betjent bedst muligt.

Det er her et simpelt værktøj og en personsøger er det rigtige værktøj at bruge for at få den effektivitet og kundeservice på ens stand. Et kaldesystem hvor hver sælger udstyres med en personsøger som gør at sælger og kunder mådes hurtigst og effektivt.

https://discoversystems.dk/produkt/personsoeker/ 

Kontakt os for råd om kaldesystemer til møde og eventbranchen.

[email protected]www.discoversystems.dk 

Discover Systems Logo