Search
Generic filters

mis-en-place

mis-en-place

mis-en-place er en termologi som mange kokke kender. Oversat er det vel noget som; alt på sin plads.

Alt bliver planlagt, struktureret og klargjort, inden det får alvor går løs i køkkenet.

Organisering er en vigtig ting for en professionel kok. Det skaber ro og overblik i et ellers stresset og travlt miljø.

Kokken gennemtænker alle skridt på vejen, så der er plads til 100 % fokus på den færdige tallerken, inden den ryger ud til gæsterne.

Det er derfor ligeså vigtigt for både kok, tjener samt selvsagt gæsterne at maden kommer frem på bordet lige så snart det er klar til servering.

Et simpelt og holdbart tjenerkald er værktøjet til dette. Maden er klar til servering. Kokken trykker på et display i køkkenet, og tjener får kort besked på sin tjenerpager at nu er maden klar til servering.

personkall

Alle steder hvor man har afstand fra gæster til køkkenet, kan det svare sig at bruge et tjenerkald. Køkkenpersonale og serveringspersonale bliver mere effektive og har ingen spildtid, og gæsterne som jo er det vigtigste får deres mad varm, frisk og til rette tid.

Discover Systems Logo