Search
Generic filters

Menu QR koder i restauranter kan også bruges til selvbetjening …

Menu QR koder i restauranter kan også bruges til selvbetjening …

Normalt forbinder man menu bestillinger i restauranter og caféer med, at maden bliver bragt til bordet når den er klar. Dette kræver selvsagt en tjener eller runner som kommer med maden. 

I disse tider hvor hoteller og restauranter kæmper med store problemer pga. personalemangel, vil de gerne omstille sig til selvbetjening. Hvad kun stadig få ved, er det muligt at lave QR bestillinger ved bordene, men samtidigt lave selvbetjening hvor gæsten selv henter maden.  

Det har flere fordele idet restauranten sparer personale, eller kan være fleksibel og lave selvbetjening i de travle perioder. Man ønsker tilfredse gæster, at de får deres mad når den er klar, varm og frisk. Derfor er det fornuftigt, i de travle perioder, at omstille til selvbetjening. 

 

QR kode TableCall System

DISCOVER SYSTEMS – TABLECALL SYSTEM 

TableCall systemet fra Discover Systems er et nyt og innovativt system. Det muliggør at restauranter kan både have QR kode bestilling samt selvbetjening. 

Systemet består af en speciel programmeret pager som står i et display på hvert bord. Pagerens nummer svarer til bordnummer. Når gæsten bestiller sin mad gennem QR koden, går bestilling som sædvanligt direkte i køkkenet på enten en køkkenprinter eller køkkendisplay. Samtidigt får gæsten besked om i sin bestilling/app at deres mad er klar når brikken i displayet på bordet bipper og blinker, og kan hentes ved disken eller hvor man nu laver sin mad udlevering. 

Når maden er produceret i køkkenet, kan kokken eller anden serveringspersonale sende signal til brikken på bordet, og gæsterne ved således at deres mad er klar til afhentning. 

Systemet skal selvsagt have integration til POS systemet samt restaurantens KDS (køkken display system) hvis man har et sådant, men kan også arbejde analogt ved hjælp af en kaldecentral som kan placeres i køkkenet.  

Har restaurantens POS system ikke integration, kan vi i samarbejde med kasseleverandøren lave denne integration, hvilket vi gerne hjælper med. 

Så QR koder på restaurant borde med selvbestilling kan nu også gøres til selvbetjening. ved hjælp at Discover Systems TableCall System. 

 

https://discoversystems.dk/produkter/

 

Discover Systems Logo