Search
Generic filters

INTERNORGA

2022

INTERNORGA 2022

Endelig 😊

Efter to års venten glæder vi os igen til at være på INTERNORGA i Hamburg dagene 30.04 til 04.05.2022, og præsentere de bedste pager systemer.

Gode solide pager systemer til både gæstekald og tjenerkald og generelle personalekald er mere relevante end nogen sinde før, da hele restaurant- og hotelbranchen i hele Europa tørster efter mere personale. 

De sidste to år har været svære for gastronomi og hotelbranchen, og oven på en pandemi, er det så personalemangel der presser branchen. Heldigvis kan man hjælpe en del med teknologi og erfaring i arbejds- og kunde flow. Vi har begge dele!

Pager systemer giver det eksisterende personale mere tid og fleksibilitet, og ofte kan et pager system gøre det ud for personale i en tid hvor man mangler hjælp.

Kom og se hvordan vi kan hjælpe din forretning med;

GÆSTEKALD – Til selvbetjeningsrestauranter som gør at gæsterne kan vente i ro og mag, og som hjælper til at personale ikke bliver stresset.

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/ 

TJENERKALD – til serveringspersonalet og køkkenpersonalet, som gør at personalet bliver mere effektive. Dette giver mere tid til mersalg og dermed øget omsætning. 

https://discoversystems.dk/produkt/tjenerkald/ 

KNAPKALD – Til både personalekald og til kundekald. Et knapkald gør at der ikke løbes forgæves skridt.

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/

POWERBANK – til din restaurant, bar, mødelokale eller andre steder hvor du gerne vil holde længere på gæsten. Dette betyder ikke kun øget service, men også mere omsætning.

https://discoversystems.dk/produkt/telefon-opladning-systemer/

Kom og se os på vores nye stand Hall A2, Stand 225 #internorga,  og lad os aflaste dine personaleproblemer, og finde den perfekte løsning til din restaurant eller hotel.

Discover Systems Logo