Search
Generic filters

Der findes mange typer

af behandlingsklinikker

Der findes mange typer af behandlingsklinikker

Der findes mange typer af behandlingsklinikker, som f.eks.:

Kiropraktor, Skønhedssalon, Psykolog, Tandlæge, Tandpleje, Fodpleje, Fysioterapi, Helseklinik, Træningsklinik, Ambulatorium / ambulant, Øjenklinikker,  Hudklinik, Optikere, Røntgenklinik, Alment praktiserende læge, Speciallæge klinik, Kæbekirurgisk klinik, øre-næse-halslæge, Ortopædi, Neurolog, Ultralydsklinikker, Diætister, Fodplejere, Massør, Psykoterapeut, Zoneterapeut, Dyrlæge klinik.

Og dette er sikker ikke engang alle slags, men tilfælles for alle er at mange af disse klinikker har patienter der venter. Enten at de venter i et venteværelse, eller de kan vente på en maskine blive ledig i en træningsklinik eller de skal vente et sted på afstand.  Sidstnævnte er især aktuelt i disse Covid-19 tider, hvor man gerne vil undgå mange personer samlet på for små områder. Især hvis man har trange venteværelser.

Pager systemer hjælper netop ventesituationer i kliniker, og gør at man kan sprede sine patienter ud på et større område. F.eks. kan man lade patienter vente udenfor, hvilket gør at når det er patientens tur, så vil der være spildtid for personalet ved at skulle finde patienten. Et simpelt pager system som personsøger gør dette meget nemt og effektivt.

Men en ting er at få sikkerhed og effektivitet i venteværelset, en anden fordel for kaldesystemer kan være i behandlingsrummene hvor behandlere kan tilkalde assistance uden at skulle forlade patienten.

Dette gøres med et effektivt kaldeknap system hvor et tryk på en knap i behandlingsrummet sender et signal til en pager eller pager ur som assistenten har på armen eller i bæltet. Denne kan så se hvilket behandlingsrum der kaldes fra og kan gå til assistance. Dette giver effektivitet i arbejdet, og tryghed for patienter da behandler ikke forlader patienten.

Et kaldeknap system kan også bruges i behandlingsrum hvor f.eks. en patient skal vente selv. Det kan være efter en behandling og man skal forlade patienten indtil næste behandling, eller de skal hvile lidt efter en behandling. Man kan der også have en kaldeknap hvos patienten kan give besked hvis de har et problem eller gerne vil tale med lægen eller behandler.

Kort sagt kaldesystemer om det være sig personsøgere eller patientkald, så er et pager system noget der giver effektivitet og tryghed.

Discover Systems har over 20 års erfaring med pager systemer, så give og trygt et kald for den bedste vejledning.

https://discoversystems.dk/produkt/personalekald/

Kaldesystem, pager, buzzer

Discover Systems