Search
Generic filters

Copenhagen Specs

Foråret kalder

COPENHAGEN SPECS 2022

 

Foråret kalder og messerne er begyndt at komme i gang.

Vi glæder os til at skulle udstille på optikermessen; Copenhagen Specs i Lokomotivværkstedet i København i dagene 5-6 marts.

Vi sælger masser af pager systemer til alle steder, hvor mennesker venter, eller skal stå i kø, og hos optikeren er behovet for at give en god kundeservice, samt bruge sin tid effektivt lige så vigtigt som i mange andre brancher.

Ikke kun i selve butikken, hvor kunder venter kan man bruge et kundekald system, men også i selve optikerens prøverum er der muligheder for at gøre synsprøverne mere effektive med en kommunikations lampe, så front end af butikken kan give signal til prøverummene om, at der er nye kunder der venter.

Med kaldeknapper og personsøgere er der også mange muligheder for at tilkalde hjælp fra hinanden med et enkelt tryk, uanset om personalet befinder sig inde i butikken, på værkstedet, eller i frokoststuen.

En af vore kunder er Berger Optik i Galten, og deres begejstring for systemet kan ses her:

https://discoversystems.dk/optiker-kommunikation/

Så er du optiker og besøger messen Copenhagen Specs, så giv os et ØJEblik, og vi skal give dig råd og vejledning om, hvordan du kan gøre din optikerforretning mere effektiv og kundevenlig, samtidigt med at vi skaber tid til dit mersalg.

www.discoversystems.dk

Discover Systems Logo