Search
Generic filters

Gæstekald til

street-food boder og food trucks

Street-food med optimal service

Street Food

Gæstekald system til street-food

Pager system Street Food

Street-food er et begreb som vokser overalt. Street-food har mange år været kendt i Østen under begrebet gadekøkken.

Da vi selvsagt ikke har de samme temperaturer som i Østen, er mange af de danske street-food steder
indendørs. Dette giver ofte velkendte problemer med folk der står i kø, men ud over dette har street-food
boder også andre udfordringer:

  • Ofte små udleveringsluger som giver kødannelse og gør det svært for gæsten at se menukort eller hvordan maden bliver tilberedt.
  • Indendørs gadekøkkener har sjældent mulighed for at løbe ud med maden og må ofte råbe efter kunden. Dette kan være problematisk hvis der er mange mennesker, eller når gæsterne har mulighed for at sætte sig langt væk fra madboden.
  • For street-food boder der sælger drikkevarer, kan det være en fordel at udlevere drikkevarerne ved bestilling. Gæster der har mulighed for at vente på maden i ro og mag, vil nemlig ofte have konsumeret det meste af deres drikkevarer ved afhentning af maden, og køber derfor yderligere.
  • Både i permanente street-food boder og i kørende food trucks er problemet, at man i spidsbelastningstimerne har mange mennesker, der står foran bestillingslugen på samme tid. Dette skræmmer kunder væk, og giver dem en fornemmelse af ventetid. Netop noget man ikke vil forbinde med street-food konceptet som er ”hurtig mad”.

Et gæstekald system løser alle disse problemer nemt og til både butiks og gæstens store tilfredshed.

Pager system  Pager System
Gæsten bestiller sin mad og får udleveret en elektroniske brik, der bipper når maden er klar. Gæsten kan derfor vente i ro og mag, og kan allerede nu starte på sine drikkevarer. Om så ventetiden på maden er 3 eller 10 minutter betyder ikke noget, for brikken giver gæsten tryghed for at de får deres mad, når den er klar, frisk og varm, og at de ikke er glemt, Noget enhver gæst værdsætter.

For bodens vedkommende betyder et gæstekald system at man ikke mister gæster, og personalet ikke bliver stresset over at der står en lang kø foran lugen. At det så også kan betyde at man kan sælge flere drikkevarer er kun en ekstra bonus.

https://discoversystems.dk/produkt/silent-ordering-system-gaestekald/

Relaterede produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering med faste afdrag og fast lav rente
Fleksibelt
Betal kontant, over 6 måneder eller noget helt tredje. Vi har en løsning, der passer til dig.
helt enkelt
Et par få klik er alt hvad der skal til. Så kører resten af sig selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi er meget tilfredse med Discover Systems. De sørger for en diskret kommunikation mellem køkkenet og tjeneren, og ender dermed med at give gæsten en bedre oplevelse. Oveni er der fantastisk kundeservice.

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi bruger tjenerkald systemet til bedre kommunikation mellem køkken og gulv generelt.

vi ønskede at slippe af med den klassiske larm fra køkkenklokken og undgå unødvendige ture i køkkenet, så tjenerne kunne bruge mere tid hos gæsterne. Vi er meget tilfredse med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Med  Discover Systems gæstekald system, er det muligt at forenkle vores processer i vores restauranter og øge kundetilfredsheden.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig gardere os mod ventetid på hospitalet, for noget akut kan nemt opstå, og så vil der desværre være ventetid for vores patienter. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fået mulighed for at indføre det, vi kalder »nem ventetid«, så vores patienter i ventetiden kan få en større frihed og forhåbentlig et mere behageligt ophold.

vicedirektør Susanne Poulsen
Discover Systems Logo