Search
Generic filters

Pager systemer på lager samt produktionssteder

giver masser af mening og besparelser

Lager

Ikke kun er dette segment også et sted hvor man ønsker at spare tid, samt sætter sikkerheden højt, og det er netop disse steder et pager-system giver fordele og ROI. 

Et gaffeltruck kaldesystem er oplagt på ethvert lager hvor gaffeltrucks skal kaldes hen forskellige steder. Derved minimerer man ikke kun antallet af kørsler, men øger også arbejdshastigheden ved for eksempel produktionsmaskiner der derved får deres materialer hurtigere frem. Skal en gaffeltruck f.eks. læsse eller påfylde enkelte arbejdsstationer, vil et kaldesystem til gaffeltrucks give øget produktivitet.

Et pager kaldesystem til lagersituationer er ikke kun forbeholdt gaffeltrucks eller lastbiler etc., men kan f.eks. også bruges som personsøger til at tilkalde personer som f.eks. værkfører, reservedelspersonale eller anden assistance til f.eks. en produktionsmaskine, eller til et pålæsningssted.

På en gaffeltruck kan pager-systemet også bruges til at kalde assistance til gaffeltrucken. Det kan være at en gaffeltruck har behov for assistance fra en anden gaffeltruck, og systemet kan sættes op til at kunne kalde forskellige personer. Man kan også kalde systemet for en gaffeltruck personsøger.

Og lager situationer kan også være udendørs. Dette kan f.eks være byggepladser, eller hvor lagervarer befinder sig udendørs. Et eksempel men en stor producent af cement pæle, hvor vi har lavet en special løsning, således at de personer der er ansvarlige for læsning af lastbiler på pladsen kan tilkalde de ventende lastbiler direkte fra stedet via en tablet som de bærer på sig. Dette har gjort at de ikke længere skal rende rundt for at finde biler, men kan kalde dem direkte til læsning ude på pladsen.

Dette har også den fordel for de ventende lastbiler at der ikke er sproglige misforståelser, eller unødig ventetid.

Systemet er også ideelt til produktionssteder, hvor man f.eks skal have flyttet paller fra en maskine når pallen er fyldt op. En tilkaldeknap kan påmonteres maskinen som operatøren så blot trykker på når pallen skal flyttes, og gaffeltruck chauffør får en besked på sin pager om hvilken maskine der kalder. Derved ingen ventetid eller spildtid for hverken maskine eller gaffeltruck.

Kaldesystemerne findes i nemme standard løsninger, men vi laver også gerne special løsninger tilpasset det enkelte lager eller produktions situation, således at lagerkørsel og produktion bliver optimeret og organiseret.

Gaffeltruck kaldesystem

 

Relaterede produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering med faste afdrag og fast lav rente
Fleksibelt
Betal kontant, over 6 måneder eller noget helt tredje. Vi har en løsning, der passer til dig.
helt enkelt
Et par få klik er alt hvad der skal til. Så kører resten af sig selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi er meget tilfredse med Discover Systems. De sørger for en diskret kommunikation mellem køkkenet og tjeneren, og ender dermed med at give gæsten en bedre oplevelse. Oveni er der fantastisk kundeservice.

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi bruger tjenerkald systemet til bedre kommunikation mellem køkken og gulv generelt.

vi ønskede at slippe af med den klassiske larm fra køkkenklokken og undgå unødvendige ture i køkkenet, så tjenerne kunne bruge mere tid hos gæsterne. Vi er meget tilfredse med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Med  Discover Systems gæstekald system, er det muligt at forenkle vores processer i vores restauranter og øge kundetilfredsheden.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig gardere os mod ventetid på hospitalet, for noget akut kan nemt opstå, og så vil der desværre være ventetid for vores patienter. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har fået mulighed for at indføre det, vi kalder »nem ventetid«, så vores patienter i ventetiden kan få en større frihed og forhåbentlig et mere behageligt ophold.

vicedirektør Susanne Poulsen
Discover Systems Logo